Indie In Town

Indie In Town op 6 september in de Sugarfactory te Amsterdam

Indie In Town is terug op 6 september in de Sugarfactory met Korfbal, Queen’s Pleasure, Sean Gascoigne, The Mighty Breaks, en DJ Young Wolf.

Korfbal
Korfbal ‘de ultieme sport’. Als je het korfballen beheerst, kun je iedere teamsport prima beoefenen. Als dat gegeven de korfbalsport geen nieuw respect geeft, dan doet deze band dat zeker. Met leden van Price, Rats on Rafts en The Homesick speelt Korfbal alle competitie zoek met hun melige garagepop.

The Mighty Breaks
Westcoast garagerock met een flinke orgel twist. Vier beste maatjes uit Voorschoten met een grote liefde voor ruige garage rock en alles wat met bier drinken te maken heeft. Gewapend met een dikke lading fuzz staan The Mighty Breaks als een huis op het podium. Garagerock als een ferme schop in het gelaat!

Queen’s Pleasure

Queen’s Pleasure speelt garage-achtige, soms psychedelische, met gitaarsolo’s overgoten, half-poppy oorverdovende alternatieve rock met energie voor tien. ‘John Frusciante en Jimi Hendrix maakten een tijdreis en belandden in de jaren zeventig om in The Ramones te spelen. Vervolgens besloten ze om een coverband van The Smiths te worden. Dat is de sound van Queen’s Pleasure.’

Sean Gascoigne
Sean Gascoigne is de meest opvallende one-man-band van Nederland. Een halve Brit uit de Achterhoek, wonend in Amsterdam. Zijn teksten zijn bitterzoet met een duistere rand. Zijn optredens zijn donker, grappig, schattig en echt. Sean Gascoigne is één van de meest geboekte artiesten van de Popronde in 2017.

LIVEDATUM 06/09 Indie in Town @ Sugarfactory, Amsterdam