Captain Ortega

Nijmeegse Captain Ortega organiseert voor de twee keer mini-festival

Captain OrtegaVrijdag 12 oktober organiseert de Nijmeegse band Captain Ortega voor de tweede keer Het Groot Ortegisch Feest. Een avond en nacht met rock n roll in haar volle glorie, waar de grens tussen live-muziek, DJ’s en ander vermaak lijkt te vervagen.

De eerste editie in 2016 was een stampende en kolkende nacht, en een tweede editie kon niet uitblijven. Omdat geduld een schone zaak is, is er na twee jaar een een tweede editie. Geen plek is hiervoor zo geschikt als De Onderbroek in Nijmegen.

Het mini-festival is gevuld met een uiteenlopend programma. Live-muziek van o.a. The Mule Stompers (swing / country), Fumes (garage), Ik En Simon (hiphop comedy) en Captain Ortega (rock ’n roll / punk) zelf. De leden van DJ team ‘De Dronken Walvis’ hebben onafhankelijk van elkaar deze zomer het Zwarte Cross en Lowlands publiek al op de knieën weten te krijgen. Met die energie zullen zij zorgen dat tot diep in de nacht de voeten van de vloer gaan en de vuisten de lucht in.

Eindelijk dat kartonnen bord voor je kop dragen? Bij Karton Cobain kan dit! Terwijl jij je creatief uitleeft met karton en tape zorgen de mannen van Broken Toaster Records dat de 90’s herleven. En diep in de nacht zing je plots (heel vals) uit volle borst zeemansliederen mee met De Zinkende Zeeman.

Dus schrijf 12 oktober alvast in je logboek, en sla extra paracetamol in voor de morning after! Tot op Het Groot Ortegisch Feest!

Het Groot Ortegisch Feest
vrijdag 12 oktober 2018
De Onderbroek
Entree €4,- tot €6,- euro (tickets alleen aan de deur)
21:00 – 05:00
Tweedewalstraat 21, Nijmegen