Concerto Serveert Festival

Concerto Serveert: een tweede gratis editie vol muziek, fotografie en meer

Concerto Serveert FestivalNa een succesvolle eerste editie in 2016 (onder de naam Concerto Koffie Serveert) keert het gratis indoor festival Concerto Serveert dit jaar terug op zaterdag 6 oktober 2018. Deze dag geniet je van de lekkerste koffie, cocktails, gebak, live muziek, fotografie en meer in Concerto Koffie.

Concerto Recordstore bestaat al ruim zestig jaar en is een baken in de (inter)nationale muziekwereld. Met maar liefst vijf winkelpanden herbergt Concerto eeuwen muziek. Op het podium in Concerto’s eigen koffiebar Concerto Koffie spelen zowel bekende als onbekende artiesten. Zo stonden Tom Smith (Editors), James Vincent McMorrow, Spinvis, Frank Iero (My Chemical Romance), Nick Mulvey, Laura Marling, DMA’s, Jonathan Wilson en vele anderen op ons podium. Het is niet voor niets dat Concerto door Vinylhub (Discogs) is aangewezen als één van de best bezochte platenzaken van de wereld.

Op zaterdag 6 oktober zetten we Concerto Koffie en haar podium in het zonnetje. Met optredens van Jono McCleery, The Dawn Brothers, Umeme, Goodnight Moonlight en The Mighty Breaks belooft Concerto Serveert een prachtige dag te worden. Daarnaast serveren we huisgemaakt gebak, koffies van Amsterdam’s eerste coffee roaster De Espressofabriek, tosti’s van De Tweede Jeugd en (virgin) cocktails in samenwerking met Fritz Kola. Het team van Concerto Koffie bestaat uit een tiental jonge, enthousiaste koffie- en muziekliefhebbers die van maandag t/m zondag klaar staan om de lekkerste koffies te zetten. En waarom zal je tijdens je kopje koffie in de grootste platenzaak van Nederland niet ook genieten van een gratis optreden?

Concerto Serveert Festival
6 oktober 2018 van 11:00-20:00 uur
Utrechtsestraat 52 te Amsterdam