Mañana Mañana

Voorverkoop Mañana Mañana festival gaat 6 oktober van start!

De kaartsoorten en -prijzen voor Mañana Mañana 2019 zijn bekend. Op 6 oktober om 11:00 uur start de voorverkoop, waarna je weer een kleine maand de tijd hebt om vroegevogel-kaarten te kopen. Vanaf 1 november gelden de reguliere tarieven.

Mañana Mañana: bevrijd jezelf!
Waarvan? Hokjesgeest, zien en gezien worden, drukte in je hoofd, verplicht stilzitten, verplicht dansen, je ego, het ego van een ander en ander geouwehoer. Mañana Mañana is de plek waar je de ketenen van de tegenwoordige tijd kunt doorbreken. Velen gingen je al voor, velen hebben nog geen idee. Bij acht podia, verscholen in de sprookjesachtige natuur van landgoed Vorden in de Achterhoek, kun jij je te goed doen aan allerlei soorten muziek en theater. Van rootsrock tot nederpop, balkan tot country en van comedy tot maffe optredens. Wat je verder uitspookt rondom Kasteel Vorden mag je helemaal zelf weten: het Open Podium op, crowdsurfen, zelf bier tappen, manden vlechten of ijzer smeden, je maaltijd bij elkaar scharrelen of languit in een hangmat liggen. Het enige wat geldt is: fiësta like there’s no mañana! Ver van de haastige wereld, van 13 t/m 16 juni 2019, vindt het festival plaats en Kasteel Vorden is het decor.

WAT IS ER VERANDERD?
Dit jaar zijn er wat ticketveranderingen ten opzichte van vorig jaar. Let op:
– NIEUW: de driedagenkaart. Voor mensen die graag drie dagen (vr, za, zo) naar het festival willen, maar niet op de camping staan.
– NIEUW: één kaart voor alle jeugd t/m 15 jaar. Voor alle jeugd is er een dagkaart (€ 10,-) en een campingkaart (€ 30,-).

Kijk voor overige ticketinformatie en uitleg op mananamanana.eu/tickets

 

Mañana Mañana