Popmagazine Heaven

Editie 2018 #6 van Popmagazine Heaven ligt 12 oktober in de winkel

Popmagazine HeavenHeaven #6, 2018 – Met twee belangrijke rootsfestivals in aantocht, Ramblin’ Roots op zaterdag 20 oktober in TivoliVredenburg, Utrecht en TakeRoot op zaterdag 3 november in De Oosterpoort, Groningen, bevat het nieuwe nummer van Heaven een flinke roots en americana.

Good old John Hiatt siert het omslag. De sympathieke Amerikaan – an all time favorite – gaat al een aantal generaties mee en zijn jongste album, The Eclipse Sessions, laat hem horen op de toppen van zijn kunnen.

American Aquarium, Israel Nash, Dawes, Rusty Young (Poco) en Judy Blank maken de rootsafdeling compleet.

Maar Heaven is Heaven niet als er niet veel meer genres aan bod komen: neem Amber Arcades, het droompopvehikel van de Utrechtse Annelotte de Graaf, de enigmatische Anna Calvi en de al even ondoorgrondelijke Villagers.

O ja, Heaven heeft met ingang van dit nummer ook een nieuwe rubriek: over muziekboeken. En natuurlijk zoals altijd meer dan 100 albumrecensies.

Dit nummer niet missen? Neem een abonnement en profiteer van de aanbieding: 1 jaar Heaven van € 34,99,- voor slechts € 22,50,-! Een abonnement neem je hier: www.popmagazineheaven.nl/actie-abonnement