Dr. Lektroluv

Dr. Lektroluv o.a. naar de Kroepoekfabriek, Muziekgieterij en Metropool

Altijd doen wat de dokter zegt! De man met het groene masker is al sinds jaar en dag een begrip! Dr. Lektroluv presenteert Elektrik World, een epische compilatie vol essentiële electro classics: Boys Noize, Tiga, Miss Kittin, Vitalic, Felix Da Housecat, Justice… Je vindt ze allemaal terug op Elektrik World.

Samengesteld door het brein achter het mysterieuze groene masker: sinds jaar en dag een gevestigde waarde in de electromovement van België tot Brazilië en graag geziene gast op grote festivals als Rock Werchter, Lowlands, We Are Electric en I Love Techno.

DR. LEKTROLUV
De groengemaskerde Belgische dokter is al jarenlang een legende en heeft altijd in de frontlinie van de electro en electroclash geopereerd. Met de komst van zijn cd-boxcompilatie ‘Elektrik World’ staat de electro opnieuw op de kaart. Boys Noize, Tiga, Miss Kittin.. alle classic electroplaten staan erop en daarmee is Elektrik World de ultieme collectie. Deze avond staat dus bol van de betere beukplaten uit een breed scala aan dance!

MASON (Kroepoekfabriek + Muziekgieterij)
Dr. Lektroluv brengt ook crowdpleaser Mason mee, die je kent van zijn hit Exceeder uit 2006. Verder tref je in de zaal Joris R en Slavvie aan, locals die als jarenlange fanatieke electrofans een flinke bak ervaring hebben.

LIVEDATA
30 november De Kroepoekfabriek, Vlaardingen
01 december Fluor, Amersfoort
08 december ‘t Beest, Goes
28 december Muziekgieterij, Maastricht
29 december Groene Engel, Oss
25 januari Reflektor, Liège (BE)
02 februari Ploegendienst Festival, Breda
16 februari Metropool, Enschede
23 maart Harmonie, Oudenaarde (BE)
29 maart Neushoorn, Leeuwarden
11 mei Thuishaven, Amsterdam