Razorlight

Feel good, top notch Britpop band Razorlight op 3 februari in Melkweg

Razorlight is terug! Na een stilte van 10 jaar komt hun nieuwe single ‘Carry Yourself’ als een verfrissende revival van de vroege 00’s indie rock. Razorlight blijft die feel good, top notch Britpop band, gewapend met onweerstaanbare melodieuze gitaren en opbeurende pakkende liedjes.

Deze band werd in de zomer van 2002 gevormd rond leadzanger Johnny Borrell werd al snel een van de belangrijkste gitaarbands van het volgende decennium. Met de single ‘In The Morning’ brak de groep in het najaar van 2006 ook door in Nederland, en scoorde in 2009 de hit ‘America’. Ze verkochten miljoenen platen, speelden voor uitverkochte arena’s en kregen de headline slots op alle grote festivals.

Met het nieuwe album ‘Olympus Sleeping’, dat eind oktober het daglicht zal zien, breekt er een nieuw tijdperk aan. In een nieuwe bezetting stappen ze weer de tourbus in, om hem zondag 3 februari voor Melkweg te parkeren. Een must see voor iedere Britpopliefhebber die nostalgische gevoelens koestert voor de rock ‘n’ roll energie van de jaren negentig.

LIVEDATUM
03 februari Melkweg, Amsterdam
04 februari
Ancienne Belgique, Brussel (BE)