Sniester Festival 2019

Sniester Festival op 24, 25 en 26 mei 2019 in het Popdistrict Den Haag

Sniester Festival 2019Op Sniester kan alles gebeuren maar eigenlijk draait het maar om één ding. Elke act die je hier ziet blaast je compleet van je sokken. Geen tierelantijnen. Geen hypes. Wel bakken vol guts en geweldige muziek! Het kan hiphop, electro, sludgemetal of akoestische indiepop zijn, maar een Sniesteract is altijd origineel, echt en retegoed.

28 februari maken we de eerste namen voor editie 2019 bekend. En voor die tijd doen we er een beperkt aantal Blind Cat weekendpassepartouts uit met €10 korting! Hierna gaat de prijs van een weekendticket omhoog van €17,50 naar €27,50.

TICKETS
Scoor ‘m vanaf 8 februari op sniester.nl/blindcat

OVER SNIESTER
Sniester festival maakt in 2019 zijn zesde editie mee. Begonnen als een wild plan van een groepje bevriende Haagse programmeurs is Sniester uitgegroeid tot een geliefd boutique-slash-showcasefestival aan de start van de zomer.

Vanaf dag 1 was voor Sniester het doel een podium te zijn voor maar één soort live act: artiesten met een ongrijpbare energie die hun publiek zo weten te raken dat er bij elke show wat bijzonders gebeurt. Dat kan een grote naam of een beginnende band zijn, uit Nieuw-Zeeland of de Schilderswijk, het kunnen tranentrekkend mooie liedjes op gitaar zijn, een hardrockband met 2 drummers of een hiphopduo dat de zaal in extase krijgt met bizar goeie raps en beats. Als het maar ècht is. Zo stonden er op eerdere edities The Bellrays, Millionaire, Heck, Lucky Fonz III, bFake, Altin Gün, Dool en Bökkers op één van de 15 Sniesterpodia.

Traditiegetrouw is de zondag het territorium van Sniester Junior: de gratis festivaldag voor kinderen waarop ze zoveel mogelijk dingen doen die normaal niet mogen.