Reino

Reino – Date-O-Matic

Reino prikt door je Valentijns- bubbel met nieuwe single “Date-O-Matic”

“Het is eigenlijk iedere keer hetzelfde. De ene keer beland je bij iemand in bed en de andere keer niet. Maar na een week had ik het weer gewoon op m’n telefoon staan.”

Het indie-rock trio uit Haarlem neemt je mee in de wereld van de “Date-O-Matic”. De band verkoopt de melancholische liefdesmachine in hun Amerikaanse Tel Sell reclame. Een Dance-Punk serenade voor alle verbitterde Tinder-zielen.

“Date-O-Matic” is de tweede single van hun eerste EP ‘Looking For Something’ die 28 februari uitkomt. De band viert de release van de EP in de Cinetol in Amsterdam. Na het afbreken van onder andere Paradiso en Patronaat, heeft de band ook de weg gevonden naar je AirPods.

Online-dating is van een taboe uitgegroeid tot een niet meer weg te denken ervaring. Volgens de band brengt dit niet alleen voordelen met zich mee. “Het is eigenlijk iedere keer hetzelfde. De ene keer beland je bij iemand in bed en de andere keer niet. Maar na een week had ik het weer gewoon op m’n telefoon staan.” Deze vicieuze “Tinder-cirkel” is dan ook gevisualiseerd in het artwork en de videoclip.

WINACTIE

Als je raadt hoeveel Tinder-matches Thomas heeft gescoord win je een date met hem!