For I Am King

Tickets voor NL metalbands For I Am King + Sisters of Suffocation

** speciaal voor liefhebbers van Pinguin Aardschok **

For I Am King
De Nederlandse melodische death metalband For I Am King kwam in december 2018 met het langverwachte tweede album I. Een plaat vol moderne, complexe, furieuze, maar altijd catchy metal met hypnotiserende melodieën, aangevuld met de unieke zang van frontvrouw Alma Alizadeh.

Smashpress.nl schreef lovend over de nieuwe plaat: “I is een uitlaatklep voor opgekropte woede en tegelijkertijd ook om intens van te genieten: de glasheldere sound en een knap staaltje muzikaal spel. Laat de wereld maar komen, For I Am King is er meer dan klaar voor. Oorverslindende metal voor wie het aandurft.”

Sisters of Suffocation
De Eindhovense death metalband Sisters of Suffocation (S.O.S.) begon in 2014 en wist in korte tijd naar de top van Nederlandse death metal scene te klimmen. Dat jaar stonden ze direct op Eindhoven Metal Meeting en in de jaren daarna volgden shows op o.a. Stonehenge Festival, Zwarte Cross en Lowlands. In maart van 2019 komt de band met het nieuwe album Humans Are Broken en daarbij hoort natuurlijk een tour, mét show in GIGANT!

LIVEDATUM 05/04 Podium Gigant, Apeldoorn

Winnen? Laat weten waarom jij die kaartjes moet winnen via een e-mail naar prijsvraag@pinguinradio.com!