London Calling

Blokkenschema London Calling online

De laatste naam is binnen en de speeltijden zijn bepaald: hoog tijd om ook het blokkenschema bekend te maken. Niet om op te puzzelen hoor, want overlap tussen de optredens is er haast niet. Maar handig zijn die blokken natuurlijk wel. Bekijk hier het schema met alle 31 bands, inclusief de laatste toevoeging van de Amerikaanse band Ohtis. Ook het vermelden waard: Close Talker speelt op zaterdagmiddag om 15.00 uur in de Tuinzaal van Paradiso Noord. Het concert is onderdeel van het festival en toegankelijk voor alle London Calling-bezoekers.
BEKIJK HET BLOKKENSCHEMA

Programma compleet met Ohtis

Met Ohtis als laatste naam is het programma compleet. De Amerikaanse band combineert donkere alt-country met het autobiografische verhaal van bandlid Sam Swinson. Eerlijk en confronterend, maar daarom zeker niet minder mooi. Eerder werden onder andere Hand Habits, Tropical Fuck Storm, Priests, Pottery en A.A. Bondy al aangekondigd. Bekijk hier alle namen.

Interview met G Flip

Op zaterdag 25 mei speelt G Flip op London Calling, maar in de daaropvolgende maanden zou ze zomaar wel eens kunnen uitgroeien tot een ware popsensatie. G Flip maakt namelijk laagdrempelige, licht-elektronische liedjes met pakkende refreinen die zó catchy zijn dat ze pop-liefhebbers van acht tot tachtig kunnen aanspreken. In aanloop naar London Calling hebben we haar geïnterviewd over haar muziek, haar tour en de keer dat ze in haar broek plaste bij een concert van HAIM. Lees het hele interview hier.

MEER INFORMATIE & TICKETS