Mañana Mañana

#343 Mañana Mañana

Over over over over overmorgen begint Mañana Mañana. Nog vijf nachtjes dus dan barst het feest weer los in de bossen bij Kasteel Vorden in de gemeente Bronckhorst. Wiens topografische kennis aan een update toe is, dat ligt in Gelderland.

Je kent misschien de uitspraak ‘New York, New York, So Big They Had To Name It Twice?’ Die vlieger gaat ook op voor Mañana Mañana. Dat is zo’n bijzonder festival, dat verdient een dubbele naam.

Mañana Mañana is er voor de festivalmaagd, maar ook voor de festivaltijger, voor het hele gezin eigenlijk. Je wordt onthaald op een programma waarvoor het woord breed te smal is. Niet alleen muzikanten, maar ook circusklanten, komedianten en kunstenaars komen hun ding doen.

Wil je je op reguliere festival nog wel eens ingesloten voelen door dranghekken en in de gaten gehouden door een leger kale bodybuilders met een V op de revers, Mañana Mañana is van de vrije uitloop. De grens tussen muziek en publiek is vaag en zolang je geen vlieg kwaad doet kan je vier dagen lang gewoon je te gekke zelf zijn.

En waar je na een ‘gewoon’ festival een aantal dagen nodig hebt om weer in de plooi te komen, voel je je na Mañana Mañana als herboren.

Als je na al deze aanbevelingen nog geen zin hebt om volgend weekend naar Mañana Mañana te gaan, hoeft je ook niet voor info en tickets naar www.manamana.net te surfen of  naar Bazz op de Buzz te luisteren vanavond om 7 uur. Met een Special over…. Mañana Mañana!