Misty Fields

Tickets voor Misty Fields

Op 6, 7 & 8 september trekken nieuwsgierige en avontuurlijke muziekliefhebbers weer in drommen naar de zacht golvende velden van natuurgebied De Grote Peel, onder de rook van het Brabantse Heusden.

Dan en daar vindt alweer voor de veertiende keer Misty Fields plaats, een festival dat een naam heeft op te houden als het gaat om het vroegtijdig signaleren van muzikaal talent. Misty Fields is dus een ontdekkingsfestival. Dat wil niet zeggen dat er alleen maar onbekende namen op het programma staan. Hoewel nog verre van beroemd zijn het Belgische Sons, Cabbage en Sports Team -beiden uit de U.K.- en het Amerikaanse Together Pangea geen vreemden meer voor Pinguin luisteraars. Daarentegen zullen namen als Love Couple, La Loye en Penelope Isles nog maar weinig mensen iets zeggen. Het feit dus dat ze door Misty Fields zijn geboekt, geeft aan dat er verwachtingen zijn.

Genoemde namen zijn slechts een greep uit het programma dat naast rock en aanverwanten ook theater biedt, plus alle zaken die worden geassocieerd met Brabantse gastvrijheid.

WIL JE DAAR BIJ ZIJN? MAIL DAN SNEL NAAR PRIJSVRAAG@PINGUINRADIO.COM!