London Calling

Programma London Calling compleet met Sea Girls en RVG

Een goed begin is het halve werk, maar ergens een goed einde aan breien is ook een kunst. Met twee nieuwe bands op de line-up en 27 bands op de teller in totaal is het programma van London Calling compleet.

De vrijdag van London Calling: Sea Girls en RVG

Aan het programma van vrijdag 25 oktober zijn nog twee bands toegevoegd, Sea Girls en RVG. Ze spelen op die dag in het uitstekende gezelschap van The Murder Capital, Sheer Mag, Squid en vele anderen. De Australische band RVG zorgt voor weldoordachte gitaarpop en combineert dat met het spontane van punk en garage. Niet geheel onbelangrijk; ze wisten met hun debuutplaat vele recensenten omver te blazen, waaronder die van de Volkskrant. Nee, Sea Girls dan. Deze vier jongens uit Londen maken opgevoerde indie-anthems als weinig ander en werden als enige rockgroep genoemd in de BBC Sound of 2019-lijst.
Ga naar de website om de hele line-up van London Calling te bekijken.

Indiestadpas 2019 en dagtickets

Ook in oktober is London Calling weer gratis voor mensen met de Indiestadpas 2019. Je hoeft alleen jezelf nog op aanwezig te zetten in het Facebookevenement. Heb je nog geen Indiestadpas, dan kun je deze kopen via deze link. Hier zijn ook dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag verkrijgbaar.

MEER INFORMATIE & TICKETS
FACEBOOK-EVENT