London Calling

Deal of no deal: acht nieuwe bevestigingen London Calling

Vandaag nemen we als Europa afscheid van het Verenigd Koninkrijk, maar niet als London Calling. Deal of no deal, ook na het aftelmoment laten we naar hartenlust bands over of onder het kanaal reizen naar Paradiso. Maar voordat het allemaal zover is hebben we nog acht nieuwe namen voor je, en dat zijn niet de minsten. Lees hieronder wie dat precies zijn en kom alvast in de stemming met onze Spotify-playlist.

Net bevestigd: muzikale razernij in diverse gedaantes

Maak maar alvast plaats voor de rocker Cash Savage en haar band The Last Drinks. Even luisteren naar de dwingende gitaarriffs en venijnige lyrics van pub-punktrack ‘Pack Animals’ en je bent overtuigd. Nee, dan de Londense noiserockband CROWS. Het heeft even geduurd, maar we mogen de geliefde en intense live-act nu eindelijk verwelkomen op London Calling. Meer geluid in kapitalen komt van het Britse JOHN; dit punkduo zet ondanks hun haast mechanische instrumentbeheersing een onstuimige liveshow neer.

Uit Dublin komt de jonge alt-rockband Odd Morris, en landgenoten Just Mustard komen nog eens langs voor de nodige portie shoegaze. Dan is er aanstelijke electropop met Italo-invloeden van WOOZE, synth-pop met Colombiaanse roots van muzikant Lido Pimienta en last but zeker not least: onze favoriete punktronica-excentriekelingen van Snapped Ankles zijn er ook weer bij.

Dagkaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar

De editie van 22 en 23 mei 2020 is te bezoeken met de Indiestadpas 2020, kijk op de website van London Calling voor meer informatie. Kun je niet het hele weekend, maar wil je wel langskomen op de vrijdag of zaterdag? Geen probleem, want dagkaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via onze website.

KLIK HIER VOOR DAGTICKETS / PASSE-PARTOUTS
MELD JE AAN VOOR HET FACEBOOK-EVENT