London Calling

Eerste namen London Calling oktober bekend

Vandaag blikken we vooruit op het najaar. Hoewel niets op dit moment helemaal zeker is, willen we vandaag toch de opmaat voor een nieuwe editie van London Calling inzetten. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober hopen we net als vanouds, op een veilige en verantwoorde manier, vele bands en bezoekers te mogen verwelkomen in Paradiso. Lees verder voor de eerste bevestigde namen en meer informatie over een wel heel speciaal ticket voor de komende editie.

Bevestigd: Dry Cleaning, Chubby & the Gang, TOPS e.a.

Veel grote Britse beloftes in deze eerste lading bands. De nieuwe Londense sensatie Dry Cleaning brengt scherpe bevindingen op hoekige en aanstekelijke postpunk. Porridge Radio wordt volgens de Volkskrant een boegbeeld van de Britse indie en daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn. Voor oer-Londense pubrock-punk op recordsnelheid staat Chubby & The Gang garant. Het jonge drietal The Blinders uit Manchester weet dan weer van wanten als het om de betere riff gaat. LA Priest kennen we van zijn samenwerking met Connan Mockasin voor het project Soft Hair; als soloartiest maakt hij psychedelische pop met elektronische invloeden. Voor vintage indiepop moet je bij het Canadese kwartet TOPS zijn.

God Save London Calling-ticket

London Calling en Indiestad geven al vele jaren opkomende, toonaangevende bands uit binnen- en buitenland een podium in Amsterdam. Uiteraard willen we in de toekomst nog vele festivals en concerten kunnen organiseren. Hiervoor blijven we strijden en daar kunnen we alle hulp goed bij gebruiken. Sterker nog, de steun van onze bezoekers en muziekliefhebbers is voor ons noodzakelijk om hiermee door te kunnen gaan. Niet omdat er een gat in onze portemonnee zit, maar omdat het geld op is.

Daarom zijn er voor de komende editie twintig God Save London Calling-tickets van € 1000,- verkrijgbaar. Hiermee krijg je niet alleen de best mogelijke festivalervaring in één pakket, maar draag je ook bij aan het voortbestaan van London Calling en Indiestad. Met zo’n ticket krijg je o.a. lifetime gastenlijst voor London Calling, overnachting met ontbijt, kleedkamer tijdens het festival, meet & greets, gratis drank en veel meer. Kijk hier voor meer informatie en de complete inhoud van het pakket.

Dagtickets en Indiestadpas 2020

Dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag zijn direct verkrijgbaar via de website van London Calling. Ook is de aankomende editie weer toegankelijk met de Indiestadpas 2020. Je hoeft alleen jezelf nog op aanwezig te zetten in het Facebookevenement. Heb je nog geen Indiestadpas, dan kun je deze kopen via deze link.

MEER INFORMATIE & TICKETS
FACEBOOK-EVENT