Vanavond om 21:00 uur Musicmaker Radio #35

Donderdag van 9 tot 10 ’s avonds hoor je op Musicmaker Radio muziek die bij de nieuwste editie van Musicmaker hoort, het magazine voor de muzikant.

In de september-oktober editie van Musicmaker vind je weer tal van artikelen die je als muzikant of producer zullen inspireren! Zo laten we je zien hoe je online latency-vrij kan jammen, leggen we je de mores van de relatie tussen muzikant en geluidstechnicus voor, interviewen we de muzikanten uit het veld, zoals Willem Smit van Personal Trainer, Darius Timmer en Tessa Rose Jackson en Bob Uit Zuid. Hoe pakken zij het aan? Natuurlijk presenteren we weer een mooie serie producttests plus recensies van de nieuwste releases uit Nederland en België!

Musicmaker vind je in de betere tijdschriftwinkel en kan je online bestellen op muziekmagazines.nl. Je vindt Musicmaker natuurlijk ook op Musicmaker.nl

Playlist Musicmaker radio donderdag 6 oktober 21.00-22.00 uur:

Personal Trainer – Former Puppy

Voltage – Tomorrow Hits Today

Collignon – Pontcha ku Lua

MUSICMAKER RELEASE VAN DE WEEK

Charlotte Wessels – Toxic

Charlotte Wessels – Against All Odds

Charlotte Wessels – Human To Ruin

Het album Tales From Six Feet Under Vol II van Charlotte Wessels komt 7 oktober uit op via Napalm Records, een meeslepend geheel van rock, pop en metal met delicaat gitaarwerk van ex-bandgenoot in Delain, Timo Somers. Vanaf morgen is Charlotte Wessels de Musicmaker Release van de Week op Musicmaker.nl.

Darius Timmer & Tessa Rose Jackson – Verhit

Clemens Zebulon – Imprecatory Rock

MUSICMAKER EVENTS SPOTLIGHT

Ivyvox – Sweet Sixteen

Flora – Don’t Test Me

Lorena + The Tide – Run Away

Solomon – Run (You’ve Got To)

Madlife – Femme Fatale

The Anaesthetics – One By One

Beuk – Allerlaatste Keer

Tupperwr3 – De Muze Van De Puntmassa

Afgelopen zondag organiseerde Pinguin Radio in samenwerking met Musicmaker en Q-Factory het Q&A Showcasefestival: 112 bands traden op in Q-Factory Amsterdam tussen 12 en 6. In Musicmaker Radio 7 tracks van bands die er optraden. Zie de reportage op Musicmaker.nl: https://www.musicmaker.nl/nieuws/artikel/2-27452/reportage-over-de-112-bands-op-het-qa-showcase-festival-van-pinguin-radio-ism-musicmaker

3 Point Landing – Utopia