Musicmaker

Vanavond om 21:00 uur Musicmaker Radio #39

Donderdag van 9 tot 10 ’s avonds hoor je op Musicmaker Radio muziek die bij de nieuwste editie van Musicmaker hoort, het magazine voor de muzikant.

In de november-december editie van Musicmaker vind je weer tal van artikelen die je als muzikant of producer zal inspireren! Zoals een mooi cover-interview met Triggerfinger-frontman Ruben Block over zijn soloplaat en met de up and coming band Banji over hun eersteling. We hebben nieuwe gear op onze testbank en we spreken Pablo van de Poel over het DeWolff/Dawn Brothers soulproject en Ciao Lucifer over hoe je dansbare popliedjes met creatieve sounds maakt. We bezochten de inspirerende Durbuy Studio in de Ardennen, vroegen VanWyck naar de voor haar belangrijkste albums en leven toe naar diverse events, zoals Popronde, Amsterdam Guitar Heaven, No Man’s Land en ESNS. Enjoy!

Musicmaker vind je in de betere tijdschriftwinkel en kan je online bestellen op muziekmagazines.nl. Je vindt Musicmaker natuurlijk ook op Musicmaker.nl

Playlist Musicmaker radio donderdag 10 november 21.00-22.00 uur:

Fire Horse – Black Waltz

Two And A Half Girl – Fire

Ruben Block – Turning On A Fan

MUSICMAKER RELEASE VAN DE WEEK

Warhaus – Time Bomb

Warhaus – It Had To Be You

Warhaus – Open Window

Vijf jaar na ‘Warhaus’ is er ‘Ha Ha Heartbreak’, een ontroerend mooi album van deze Belgische band onder leiding van Maarten Devoldere van Balthazar, de Musicmaker release van de Week.

Ciao Lucifer – Too Late To Die Young

Philip Kroonenberg – I Got A Line

Copperhead County – Solid Ground

Dawn Brothers, DeWolff – Man Up

MUSICMAKER EVENTS SPOTLIGHT

Ivyvox – Sweet Sixteen

Rats and Daggers – Mississippi

Fiep – Daydreaming

De Popronde is in volle gang en doet vanavond Middelburg aan (met o.a. Fiep), morgen 11-11 Alkmaar (met o.a. Ivyvox), zaterdag 12-11 Deventer (met Rats and Daggers en Ivyvox), en zondag 13-11 Hilversum (met o.a. Ivyvox en Fiep). In de huidige en vorige editie Musicmaker hebben we zes Popronde-acts uitgelicht. Ga ze zien dit weekend!

Klangstof – Sylvia

Komodo – User

Wytiki – At Last

The Jordan – Naked In The Sun