Musicmaker

Vanavond om 21:00 uur Musicmaker Radio #40

Donderdag van 9 tot 10 ’s avonds hoor je op Musicmaker Radio muziek die bij de nieuwste editie van Musicmaker hoort, het magazine voor de muzikant.

In de november-december editie van Musicmaker vind je weer tal van artikelen die je als muzikant of producer zal inspireren! Zoals een mooi cover-interview met Triggerfinger-frontman Ruben Block over zijn soloplaat en met de up and coming band Banji over hun eersteling. We hebben nieuwe gear op onze testbank en we spreken Pablo van de Poel over het DeWolff/Dawn Brothers soulproject en Ciao Lucifer over hoe je dansbare popliedjes met creatieve sounds maakt. We bezochten de inspirerende Durbuy Studio in de Ardennen, vroegen VanWyck naar de voor haar belangrijkste albums en leven toe naar diverse events, zoals Popronde, Amsterdam Guitar Heaven, No Man’s Land en ESNS. Enjoy!

Musicmaker vind je in de betere tijdschriftwinkel en kan je online bestellen op muziekmagazines.nl. Je vindt Musicmaker natuurlijk ook op Musicmaker.nl

Playlist Musicmaker radio donderdag 17 november 21.00-22.00 uur:

Great Joy – Squirm

Banji – Cornflakes

Wytiki – At Last

MUSICMAKER RELEASE VAN DE WEEK

Ayreon – Into The Black Hole – 2022 Remixed en Remasterd

Ayreon –  And The Druids Turn To Stone – 2022 Remixed en Remasterd

Twee epische albums van Ayreon uit het jaar 2000 zijn door Ayreon aka Arjen Lucassen geremixed en geremasterd en levert 22 jaar na dato een heel bijzondere luisterervaring op. Universal Migrator, Pt. I & 2 (2022 Remixed & Remastered) is de Musicmaker Release van de Week.

Two And A Half Girl – Fire

Copperhead County – Solid Ground

The Jordan – Naked In The Sun

MUSICMAKER EVENTS SPOTLIGHT

De Staat – Peace, Love & Profit

Fire Horse – Black Waltz

Wies – Ik Zie Ik Zie

Ruben Hoeke Band – Beast and a Dog

Zaterdag 26 november van 12.00-19.00u is het Amsterdam Guitar Heaven in Q-Factory Amsterdam: Workshopfestival en Gearshow Gitaar & Bas, met onder meer workshops van Vedran Mircetic van De Staat, Tobias Kolk van Wies, Kevin Stunnenberg van Fire Horse en Ruben Hoeke, die ook met zijn Ruben Hoeke Band het slotconcert verzorgt. Informatie: https://www.musicmaker.nl/nieuws/artikel/62-27614/workshopfestival-en-gearshow-gitaar-bas-op-amsterdam-guitar-heaven-zaterdag-26-november

Klangstof – Sylvia

Ruben Block – Turning On A Fan