Haevn

HAEVN met vers platencontract naar Paradiso, Paard, Hedon en 013

Het Nederlandse duo HAEVN heeft een platencontract getekend bij Warner Music. Beide partijen hebben zin in de samenwerking en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

HAEVN bracht in eigen beheer al drie nummers uit en boekte daar al enorme successen mee. Hun debuutsingle Where The Heart Is zat in een internationale  Volvo-commercial. De opvolger Finding Out More werd door BMW onder een commercial gebruikt en werd een enorme hit in Nederland. Samen met hun andere nummer Bright Lights hebben ze wereldwijd al meer dan 20 miljoen streams behaald.

In Nederland hebben ze ook al voor uitverkochte zalen gestaan, zoals Paradiso en Carré. Onlangs kondigden ze hun nieuwe Paradiso-show aan en ook deze was weer binnen een dag uitverkocht. In januari spelen ze op het Eurosonic & Noorderslag festival en in april staat er een clubtour gepland.

Liefhebbers luisteren natuurlijk naar Pinguin Pop en Pinguin Pluche!

LIVEDATA 23/02 Paradiso, Amsterdam (albumpresentatie) 05/04 Hedon, Zwolle 07/04 Doornroosje, Nijmegen 12/04 013, Tilburg 14/04 Oosterpoort, Groningen 19/04 Paard van Troje, Den Haag 21/04 TivoliVredenburg, Utrecht