Festival Dauwpop kondigt eerste namen aan voor 2024-editie

Op 31 mei en 1 juni 2024 vindt de 28e editie van het Hellendoornse festival Dauwpop plaats. Het tweedaagse festival kondigde vandaag de eerste acts aan die op de editie in 2024 zullen optreden.

De eerste grote acts zijn spectaculaire hoogstandjes van eigen bodem, zoals De Jeugd van Tegenwoordig, Froukje en Douwe Bob. Ook gave acts uit het buitenland staan in de nu al goed gevulde lijst, zoals Dinosaur Jr., Big Special en Quiet Hollers. Hiernaast staan Kraantje Pappie, Peter Pan Speedrock, Bökkers, Altin Gün, Goldkimono, The Grand East, The Dean, The Clockworks, Bombino, Reanny, Ares, FIEP, Brunzyn en Magnetic Spacemen op Dauwpop 2024. Binnenkort volgen nog veel meer namen.

Na een razendsnelle uitverkoop van exclusieve Early Bird-tickets is nu ook de reguliere kaartverkoop gestart. Er zijn zowel dagtickets als passe partouts beschikbaar, evenals een beperkt aantal kidstickets. Er kan gekampeerd worden op een steenworp afstand van het festivalterrein. Hiervoor zijn aparte campingtickets beschikbaar.