Pinkpop 2016

Live Foto Review: Pinkpop 2016 – Dag 3

Live Foto Review: Pinkpop 2016 @ Landgraaf
12 juni 2016
Foto’s Joseph Voncken 

Pinkpop 2016 zit er weer op. Het was weer een heerlijke dag met veel muziek en evenveel water van boven. Af en toe een flinke stortbui, alsof iemand de waterkraan had open gezet. Via Jungle By Night in de zon naar Douwe Bob om via een stortbui naar Vintage Trouble te kijken. Slaves braken daarna Stage 4 af terwijl John Newman zijn mierzoete hits de festivalweide in strooide. Met een stevig portie bluesrock van de London Souls op stap naar de mix van Kygo. In het Brand Bier Stage trok Tom Odell veel bekijks en Lionel Richie wist met een overtuigende set het festival vast op te warmen voor Paul McCartney. Ondertussen liepen wij nog even voor wat psychedelisch rock langs Graveyard en jeugdsentiment naar Skunk Anansie, die er overigens heel veel zin in had.
Aan het einde wist Jan Smeets al vast de eerste naam voor de editie van 2017 (3-4-5 juni 2017) te verklappen en dat is toch ook zeker niet de minste. Zet Pearl Jam vast in je agenda en dan treffen we elkaar volgend jaar weer.
lionel ritchie john newmankygoskunk anansieslavesthe london soulsdouwe bob 1douwe bob 2tom odell 2tom odell 3vintage trouble 1Vintage Troublewalking on carsHartsJamie Lawson