Black Honey

Live Foto Review: Black Honey @ Paard, Den Haag

Live Foto Review: Black Honey @ Paard, Den Haag
20 september 2017
Foto’s Sharon & Maureen Vreeburg

Een mix tussen Courtney Barnett, Gwen Stefani en Lana Del Rey, dat is een van de manieren om Black Honey te omschrijven. Dat deze pop/shoegazeband nog niet zo lang bestaat, betekent niet dat ze nog niks hebben bereikt. Zo hebben ze hun hele UK headlinetour uitverkocht, stonden ze op Glastonbury en stappen ze as we speak in de tourbus met Royal Blood.

Onder leiding van frontvrouw Izzy Baxter grossiert het viertal in aanstekelijke en sexy rocknummers met een psychedelisch 60’s-randje. Hun vrolijke, krachtige, soms schreeuwerige songs kunnen weken in je hoofd blijven zitten en hun heerlijke old-school looks liegen er ook niet om. Met Madonna wisten ze al een leuk ‘indie-hitje’ te scoren en zichzelf nadrukkelijk op de radar te zetten. Toen kwam de single Corrine met zowel zagende gitaren als de psychedelische pop koordjes van Baxter, en nu kan niemand meer wachten op het debuut album.

Lees hier nog ons interview met Izzy B. van Black Honey!

LIVEDATUM 24/09 PlatoPlanet @ De Oosterpoort, Groningen

Black Honey Black Honey Black Honey Black Honey Black Honey Black Honey Black Honey Black Honey Black Honey Black Honey Black Honey Black Honey Black Honey Black Honey Black Honey