Happy Camper

Live Foto Review: Happy Camper @ Paradiso-Noord, Amsterdam

Live Foto Review: Happy Camper @ Paradiso-Noord, Amsterdam
23 december 2017
Foto’s Peter van Heun

Met hulp van gastartiesten als Janne Schra, Blaudzun en Tim Knol nam Job Roggeveen met zijn project Happy Camper de afgelopen jaren twee albums uit. Daarvoor werd de muzikant, componist en producer en beïnvloed door chansons en filmmuziek. Zijn andere job (animatiefilmmaker) zorgde ervoor dat live-optredens ook visueel een spektakel waren. Dat mag ook wel als je met je animatiestudio genomineerd bent geweest voor een Oscar.

Nu is Happy Camper terug met een nieuwe, derde album: Gravity vol nummers met synthpop en elektronica met stuk voor stuk catchy melodieën en zanglijnen. Gastvocalisten Kris Berry, IX,  Pien Feith, Marien Dorleijn (Moss), Emil Landman en Tessa Douwstra (Luwten) zorgen daarbij voor een afwisselend geluid en we kunnen Job Roggeveen op zijn woord geloven dat de vertaling naar het podium ook goed uit de verf gaat komen.

Happy Camper Happy Camper Happy Camper Happy Camper Happy Camper Happy Camper Happy Camper Happy Camper Happy Camper Happy Camper Happy Camper Happy Camper