Vestrock

Eerste namen Vestrock 2018 onder meer MY BABY, Blaudzun en Johan

Met trots presenteren we de eerste worp namen van VESTROCK 2018, het festival waar je de vriendschap viert. Op de negende editie treden op:

MY BABY, Blaudzun, Rowwen Heze, Millionaire (BE), Johan, Michelle David & The Gospel Sessions, WHITE (UK), Equal Idiots (BE), Goe Vur in Den Otto (BE), Black Foxxes (UK), Lydmor (DK), Powder for Pigeons (AUS/DE), Big Bat en Curt (DE).

Uiteraard blijft het hier niet bij. Er volgen nog tientallen namen voor VESTROCK en VESTROCK JUNIOR.

VESTROCK
VESTROCK speelt zich af op het eiland in de stadsgracht van het prachtige, pittoreske Hulst dat omringd is door middeleeuwse stadswallen. We organiseren in 2018 voor de negende keer het driedaags onafhankelijk festival voor rock- pop- en danceliefhebbers. Dankzij de prachtige ligging heeft VESTROCK een intiem, gezellig en kleinschalig karakter. Je gaat niet snel een gemoedelijker festival tegenkomen. Op VESTROCK ontdek je als bezoeker nieuwe opkomende acts naast gevestigde namen. Dat is het lekkerste met een bijzonder bier in de hand. Onze eigen VESTROCK bier misschien? Daarna kun je kruipend naar onze heerlijke camping die volgens bezoekers wordt beschreven als één van de beste festivalcampings van de Benelux.

VESTROCK Early Bird kaartverkoop tot en met zondag 18 februari
De kaartverkoop is gestart via www.vestrock.nl. Vanaf aanstaande maandag liggen onze kaarten ook bij voorverkoopadressen in Zeeuws-Vlaanderen. VESTROCK is op een eiland waardoor het aantal beschikbare kaarten – net als andere jaren – fysiek beperkt is.

De early bird ticketverkoop staat nog vier dagen open. De prijzen voor het festival bedragen € 35,00 voor vrijdag 1 juni, € 40,00 voor zaterdag 2 juni. Een early Bird ticket voor VESTROCK JUNIOR (zondag 3 juni) kost € 20,00  Liever een combiticket voor vrijdag en zaterdag? Deze zijn verkrijgbaar voor € 55,00. Campingtickets zijn (alleen online) beschikbaar voor € 15,00.

LIVEDATA 01+02+03/06 Vestrock, Hulst