Groningse artiesten in de Spotlight tijdens Pinguin Radio Showcases

Groningse artiesten in de spotlight tijdens Pinguin Radio Showcases 

Van woensdag 16 januari t/m vrijdag 18 januari branden we los met Pinguin Radio showcases, official side-program van Eurosonic Noorderslag. Hier ontdek je de nieuwste, hipste, vetste en nog relatief onbekendste bandjes, zoals de winnaars van de 2 minutenshow. Maar op woensdagavond hebben we voor de bands uit het mooie Groningen iets speciaals in petto.

Speciaal voor Groningse bands
Op woensdagavond 16 januari zijn er twee podia gereserveerd voor Groningse bands die zich hier kunnen opgeven, natuurlijk met dezelfde kansen als de bands van de 2 minutenshow.

Ben jij of ken jij een Groningse Artiest? Dit is je kans om te spelen tijdens Pinguin Radio Showcases.  Meedoen is simpel:

  1. Maak je profiel aan op https://penguinartists.com/
    (vergeet niet je locatie goed in te vullen)
  2. Behaal zo veel mogelijk volgers
  3. De bands met de meeste volgers staan op Pinguin Radio Showcases tijdens Eurosonic Noorderslag

GEEF JE SNEL OP:
https://penguinartists.com/

Officieel Side Program Eurosonic Noorderslag (ESNS)
Daarnaast zullen tussen 17:00 en 20:0 en tussen 00:30 en 03:00 allerlei showcases verzorgt worden door pro’s uit de muziekwereld. Labels, Bookers, Managers, Festivals kunnen een stage hosten en daar acts laten optreden waarvan zij denken dat ze de wereld gaan veroveren. ESNS verzorgt naast het blokkenschema van het reguliere programma ook een blokkenschema met alle “side programs” op een rij waar dit ook in opgenomen is.

Gratis, dus: Binnen zonder bandje. Met ook trouwens 😉
Iedereen is welkom! Kom kijken en genieten van deze talentvolle en veelbelovende artiesten. Borrelen kan daar ook… En lekker eten… Kom!

 

Pinguin Radio Showcases: Groningen in de Spotlight
woensdag 16 januari 2019 @ Drie Gezusters, Groningen