Lekker ontspannen met megaveel reggae in Victorie, Alkmaar.

Er staat veel reggae op het programma van Poppodium Victorie in Alkmaar de komende maanden. Met onder andere The Wailers en Beres Hammond komt de top van dit genre naar Alkmaar.

 

ROOTSRIDERS: BOB MARLEY TRIBUTE – 22 MAART

Rootsriders, “Europa’s beste Bob Marley tribute” als we BBC RADIO 4 mogen geloven, keert dit voorjaar terug met de nieuwe show LEGEND35, een hommage aan LEGEND, het beroemde verzamelalbum dat drie jaar na de dood van de King Of Reggae werd uitgebracht.
Meer info HIER.

 

DE DANSHAL – 24 MEI

Tijdens deze clubnacht worden de lekkerste dancehall, soca, reggae & moombahton tunes gedraaid. Muziek waardoor de temperatuur in de grote zaal snel stijgt en waarop je niet stil kan blijven staan.
Meer info HIER.

 

BERES HAMMOND – 7 JUNI

Hammond is actief sinds de jaren ’70, maar zijn doorbraak kwam in de jaren ’90 met hits als ‘Tempted To Touch’, ‘Is This A Sign’ en ‘Respect To You Baby’. Hij zingt over wat volgens hem het belangrijkste is in het leven: de liefde.
Meer info HIER.

 

THE WAILERS – 19 JULI

Deze band heeft natuurlijk helemaal geen introductie nodig… De legendarische band achter Bob Marley is verantwoordelijk voor nummers als “Stir It Up”, “Get Up, Stand Up” en “Trenchtown Rock” en verkocht met Marley wereldwijd meer dan 250 miljoen albums.
Meer info HIER.