ESNS

ESNS bevestigt eerste acts voor Noorderslag 2020

Voorverkoop start vrijdag 25 oktober om 10 uur  Exclusieve pre-sale in Plato Groningen op vrijdag 18 oktober
ESNS (Eurosonic Noorderslag) kondigt de eerste namen aan voor Noorderslag. Altın Gün, Blanks, Gotu Jim, LO-FI LE-VI, Mensa, Ruben Annink en WIES zijn allen bevestigd voor een optreden op 18 januari 2020. Noorderslag vindt traditioneel plaats in de Groningse Oosterpoort, op de zaterdag van ESNS, en toont een staalkaart van de Nederlandse muziek, met de nadruk op opkomend talent.
De aankomende editie van ESNS vindt plaats in Groningen van 15 tot en met 18 januari 2020. Eerder maakte ESNS al de namen bekend van 81 opkomende Europese acts, welke in januari op Eurosonic aantreden. In de komende maanden worden meer namen bekend gemaakt.
Kaarten en registraties
De voorverkoop start volgende week vrijdag, 25 oktober vanaf 10 uur via esns.nl. Daarnaast maakt de organisatie een week eerder, op vrijdag 18 oktober, een aantal kaarten voor het festival beschikbaar in platenzaak Plato in Groningen. Naast de voorverkoop van ESNS festivaltickets zijn registraties voor de ESNS conferentie ook beschikbaar via esns.nl. De deadline voor het registreren voor het late-tarief verstrijkt op 28 november.
Over ESNS
ESNS (Eurosonic Noorderslag) is het platform voor en over Europese popmuziek. Op het festival worden meer dan 350 acts gepresenteerd aan zowel professionals als publiek. De conferentie voorziet in zo’n 150 panels en keynotes, alsook diverse netwerkmogelijkheden en prijsuitreikingen. Ieder jaar wordt één Europees land uitgelicht. Dit jaar ligt de focus op Zwitserland. ESNS wordt door meer dan 4000 muziekprofessionals uit alle segmenten van de industrie bezocht, waaronder 400 vertegenwoordigers van internationale festivals.