ESNS

ESNS voegt elf artiesten toe aan programma Noorderslag

Eefje de Visser, Tabitha, Snelle, MEROL en Pip Blom onder nieuwe bevestigingen  Kaartverkoop ESNS 2020 is gestart
ESNS (Eurosonic Noorderslag) kondigt een nieuwe serie namen aan voor Noorderslag. Eefje De Visser, Pip Blom, Joe Buck, Lena Hessels, Litzberg, Meetsysteem, MEROL, Queen’s Pleasure, Quique, Snelle & Live Band en Tabitha zijn allen bevestigd voor een optreden op 18 januari 2020. Eerder bevestigde het Groningse showcasefestival al Altın Gün, Blanks, Gotu Jim, LO-FI LE-VI, Mensa, Ruben Annink en WIES.
Noorderslag vindt traditioneel plaats in de Groningse Oosterpoort, op de zaterdag van ESNS, en toont een staalkaart van de Nederlandse muziek, met de nadruk op opkomend talent.

De aankomende editie van ESNS vindt plaats in Groningen van 15 tot en met 18 januari 2020. Eerder maakte ESNS al de namen bekend van 81 opkomende Europese acts, welke in januari op Eurosonic aantreden. In de komende maanden worden meer namen bekendgemaakt.

Kaarten en registraties
De voorverkoop voor ESNS is inmiddels gestart via esns.nl. Naast de voorverkoop van de ESNS-festivaltickets zijn registraties voor de ESNS conferentie beschikbaar via esns.nl. De deadline voor het registreren voor het late-tarief verstrijkt op 28 november.
Over ESNS
ESNS (Eurosonic Noorderslag) is het platform voor en over Europese popmuziek. Op het festival worden meer dan 350 acts gepresenteerd aan zowel professionals als publiek. De conferentie voorziet in zo’n 150 panels en keynotes, alsook diverse netwerkmogelijkheden en prijsuitreikingen. Ieder jaar wordt één Europees land uitgelicht. Dit jaar ligt de focus op Zwitserland. ESNS wordt door meer dan 4000 muziekprofessionals uit alle segmenten van de industrie bezocht, waaronder 400 vertegenwoordigers van internationale festivals.