City Wolf

Popartiest City Wolf brengt zijn eerste EP ‘City Wolf’ in Europa uit

City Wolf ontstond in een klein appartementje in Los Angeles, in de zomer van 2018. Clayton Stroope, de man achter het project, werd door VH1 You Oughta Know al eerder getipt als aanstormend talent. Met zijn melodieuze popband Thriving Ivory sleepte hij in de VS een gouden plaat in de wacht en scoorde hij diverse Top 40-hits. Met zijn wens om een soloplaat te maken met een volledig nieuwe muziekervaring klopte hij aan bij een van de meest gerespecteerde producers uit LA, TheUnder. De EP die daaruit voortkwam, wordt vandaag door Revanche Records in samenwerking met de Riptide Music Group uitgebracht in Europa.

Samen met TheUnder nam City Wolf een EP op met zes nummers, die werd uitgebracht door de Riptide Music Group in LA. Al snel werd de track These Streets door Amazon Prime gekozen als themanummer van hun trailer voor het AVP 2019 Pro Beach Volleyball-toernooi. Daarna werd City Wolf opgepikt door muziekrechtenbeheerder Music Bed, die de gelijknamige EP uitbracht op de stockmuziekmarkt. Eerdere singles Made For This en Protector behaalden al veelbeluisterde Spotify-playlists als New Music Friday en Beautiful Day.

Met zijn stevige popmuziek en sterke teksten gaat City Wolf de Europese markt veroveren. Een verfrissend nieuw gezicht in de popwereld, met een sound en stem die je niet meer uit je hoofd krijgt. En dit is nog maar het begin!