Phoebe Green – Reinvent

Phoebe Green is een 22 jarige momenteel roodharige zangeres uit Manchester. Phoebe is al even met muziek bezig. In 2016 bracht ze een eerste album uit en ze heeft getoerd met Swim Deep. Ze kon zich echter nog niet met hart en ziel in de muziek storten om de simpele reden dat ze nog op school zat.

Nu ze is afgestudeerd zijn er geen obstakels meer op de weg naar wereldfaam. De eerste stap is gezet; de uitstekend ontvangen nieuwe single Reinvent. Phoebe schreef het nummer with a little help form her friend Juliette Jackson van The Big Moon.

In Reinvent herken je maar met moeite de introverte slaapkamerartieste van vier jaar geleden. De nieuwe single, een mid tempo indie pop track valt op met zijn knorrende synths en welgemikte gitaaruitbarstingen, maar het is Phoebe’s personality die het nummer kracht geeft.

Reinvent is de derde singel van Phoebe sinds ze zich heeft heruitgevonden als indie diva in spe. Het is jammer dat een tournee er even niet in zit. Miss Green zou prima passen op een ontdekkingsfestival als Londen Calling. Maar met haar 22 lentes heeft ze alle tijd.