Polo & Pan

Polo & Pan – Ani Kuni

Het opkomende Franse dance-popduo Polo & Pan (die je kent van Pinguinhits als Arc-en-Ciel, Feel Good..) kondigt hun tweede album Cyclorama aan, dat op 25 juni zal verschijnen. Kortgeleden gaf het duo al een voorproefje met de single Ani Kuni. Het album bevat veertien kleurrijke tracks, waarvan er drie afkomstig zijn van de EP Feel Good uit 2020. In 2017 brachten ze hun debuutalbum Caravelle uit dat wereldwijd lovende recensies kreeg.

Ani Kuni is een eerbetoon aan hun favoriete kinderslaapliedje en de track staat momenteel op meer dan 1 miljoen wereldwijde streams sinds de vorige week vrijdag. Het duo zal met de opbrengsten van het nummer het National Indian Child Care Association ondersteunen.

Na vier opeenvolgende jaren van uitverkochte shows in alle grote Europese, Midden-Oosterse en Amerikaanse steden – van de legendarische Olympia in Parijs en het Fox Theatre in San Francisco tot Coachella, Electric Daisy festival en een uitverkochte tour in de VS – kan gerust gezegd worden dat het debuutalbum hen op vele plaatsen heeft gebracht.

Hun debuutalbum Caravelle bereikte platina op de internationale markt, goud in Frankrijk en de diamanten status voor hun wereldwijde hit Naña. Polo & Pan is als duo zonder meer het boegbeeld van het hedendaagse French Touch genre. De band wordt geprezen door de internationale pers (The New Yorker, Billboard, KCRW, Le Monde etc.) en werd door Le Monde zelfs omschreven als volwaardige opvolger van Daft Punk.

Cyclorama verschijnt digitaal en fysiek op 25 juni 2021.

Nieuwe muziek van Polo & Pan hoor je op Pinguin Pop!