Low

Low – Days Like These

“Days Like These” is het eerste nummer en de eerste video van het prachtige, pakkende nieuwe album van LOW!

HEY WHAT, het verbluffende nieuwe album van Low, wordt op 10 september 2021 wereldwijd uitgebracht op Sub Pop Records. ‘Days Like These’ is de eerste single en de officiële video, begeleid door hun oude vriend en regisseur, Karlos Rene Ayala.

HEY WHAT is Low’s dertiende volledige release in zevenentwintig jaar, hun derde album met producer BJ Burton. Op het nieuwe album concentreert de groep zich opnieuw op hun ambacht, blijft uit de strijd en houdt vast aan hun geloof om nieuwe manieren te vinden om de discord & delight van het leven tot uitdrukking te brengen, om de dualiteit van het bestaan ​​om te zetten in hymnes die we kunnen delen.

Deze tien stukken – elk gebouwd rond hun eigen onmiddellijke, onmiskenbare Low-sound – worden turbocharged door de levendige texturen die ze omringen. De onuitsprekelijke, herkenbare harmonieën van Alan Sparhawk en Mimi Parker varen als een reddingsvlot door de chaos. Lagen van vervormd geluid groeien samen met elk nieuw couplet – opbouwend, brekend, kolossaal en vervolgens ingetogen, als een plechtige belofte die alleen maar wordt gefluisterd. Er zal een tijd komen om de muziek en kunst uit het huidige te ontrafelen en hier betekenis aan te geven, maar het creatieve moment bijt zich met lange tanden vast in de blik VOORUIT. Naar bevrijdingsdag 2022 bijvoorbeeld, als Low tijdens hun Europeese tour in Amsterdam, Paradiso, aankomt.