Nieuwe namen Dauwpop: Life Of Agony, Warhaus, Bob Uit Zuid, Orange Skyline en meer

Maar liefst 22 nieuwe toevoegingen aan het toch al goed gevulde programma van Dauwpop worden vandaag bekend gemaakt. Voor het festival dat op 2 en 3 juni plaatsvindt voegt Dauwpop o.a. MEROL, Life of Agony, $hirak, Warhaus en Zoë Tauran toe aan de tweedaagse line-up.

Line-up met meer dan 50 artiesten

Naast de reeds bekend gemaakte line-up zal ook STUK, Siggy & D1ns, Sticks, Bente, Bob Uit Zuid, Bumble B Boy, Girl Scout, Jimmy Diamond, Nobu, Orange Skyline, Ploegendienst, Thijs Boontjes en ZeroGuap zijn te vinden op vrijdag of zaterdag op het festivalterrein in de Hellendoornse bossen. De line-up per dag is bekijken via de website van het festival.

Headliners The Prodigy, Goldband, The Opposites en Franz Ferdinand

Acts die al eerder bekend werden gemaakt zijn o.a. The Prodigy, Son Mieux, The Opposites, Franz Ferdinand, Goldband, Danny Vera, The Haunted Youth, DeWolff, Madrugada, Joost, Bökkers, Gladde Paling, Prins S. en De Geit, Elephant, Personal Trainer en Kris Kross Amsterdam in Hellendoorn. Bovengenoemde headliners zullen op 2 of 3 juni het festival afsluiten.

Kaartverkoop gaat hard

De kaartverkoop voor Dauwpop 2023 gaat hard. Op dit moment zijn er nog dagkaarten voor beide afzonderlijke dagen verkrijgbaar en zijn er kaarten die toegang geven tot het festivalterrein op zowel twee als drie juni. Er is kampeergelegenheid op een steenworp afstand van het terrein en voor de festivalgangers die ook hun kinderen mee willen nemen zijn er nog een beperkt aantal kids-tickets beschikbaar. Alle kaartsoorten, ook die voor de camping, zijn nu nog te bestellen via www.dauwpop.nl waarop ook alle overige informatie en de volledige line-up te vinden is.