Perfect Storm

Alternatieve rockband Perfect Storm (NL) presenteert nieuwe single ‘Strength’

De Groningse band Perfect Storm, een nieuwe speler op alternatieve rockgronden, presenteerde afgelopen vrijdag 12 juni zijn tweede single ‘Strength’. Na diverse thuisopnames en rondes in meerdere opnamestudio’s staat de single nu als een huis.

Perfect Storm’s nieuwe single ‘Strength’ volgt debuutsingle ‘How It Ends’ op, die op 24 april jongstleden werd uitgebracht. Beide uiteenlopende en avontuurlijke composities beloven nu al veel voor debuutalbum ‘No Air’, dat dit najaar zal verschijnen. De band zegt het volgende over de nieuwe single ‘Strength’: “Het nummer gaat over de onzekerheden waarmee we als mens worden geconfronteerd en de kracht om die onzekerheden te erkennen en vervolgens de confrontatie aan te gaan: met jezelf en met de wereld. Want om dicht bij je eigen mening, normen en waarden te blijven en dus voet bij stuk te houden moet je sterk in je schoenen staan.”

Link naar Strength: https://www.youtube.com/watch?v=sb12tu0tO8Q

Het zeskoppige Perfect Storm is sinds 2019 actief in de huidige opstelling. De band mixt invloeden uit diverse genres, zoals alternatieve rock, progrock, electro, pop en jazz tot een eigen, fris geluid. De avontuurlijke songs gaan over het menselijk bestaan in al zijn facetten. Debuutsingle ‘How It Ends’ werd onlangs door luisteraars van Pinguin Radio verkozen tot de beste nieuwe single via de poll van de 2 Minuten Show. ‘Strength’ gaat er ongetwijfeld nog een schepje bovenop doen!

BANDLEDEN
Gert-Jan Schurer – gitarist
Adel Saflou – zanger/gitarist
Jesse Bosman – drummer
Ard Offers – toetsenist/zanger
David Klompmakers – bassist
Hiske Oosterwijk – tekstschrijfster/zangeres

Link naar site: http://www.perfectstormsounds.com