Coach Party – Weird Me Out

Coach Party is gespecialiseerd in wraakliedjes. Ging vorige single, FLAG (feel like a girl) over een of andere onverlaat die naaktfoto’s had gepost, nieuwe single Weird Me Out gaat over de noodzaak ten alle tijden jezelf te blijven in een relatie. Als je je anders voordoet dan je bent en het gaat nog fout voel je je dubbel ongelukkig. Dat is ongeveer de moraal van het nieuwe relaas van CP frontvrouw Jess Eastwood.

Of Jess put uit persoonlijke ervaringen weten we niet. Het is te hopen dat haar liefdesleven wat positiever verloopt dan haar songs doen vermoeden. Aan de andere kant leveren haar blauwtjes wel sterke nummers op.

Jess toont zich weer een meester in het neersabelen van haar ex(en). De prijsregel van Weird Me Out is ‘Don’t be yourself ’cause I want something better’. Ondertussen heeft de band het op de gezamenlijke heupen en vliegen de gitaren je om de oren. Bijzonder ook is dat Coach Party alles zelf in huis heeft, de muziek van Weird Me Out is door de hele band geschreven en het nummer is geproduceerd door drummer Guy Page.