3 Point Landing komt met Halloween-single!

Net op tijd voor Halloween komt 3 Point Landing met Haunted, een single die je beter niet in het donker kunt beluisteren, zeker niet alleen. Frontvrouw Dora van den Berg neemt je mee naar een wereld waarin het allesbehalve pluis is.

Haunted is niet het enige spooky nummer op het begin volgend jaar te verschijnen debuutalbum van het trio. SHADOW WORK laat zich beluisteren als een donker sprookje. In een woud van duistere electronica zoekt de zangeres naar licht. En nu maar hopen dat het geen dwaallicht is. Gelukkig heeft het sprookje van 3 Point Landing een happy end. Verraderlijke paden worden vermeden, monsters blijven op afstand en de geesten bezworen.

3 Point Landing is een alternatieve rockband uit Alkmaar. Dankzij overtuigende shows en eigen geluid heeft 3 Point Landing al meerdere bandwedstrijden gewonnen waaronder Popmania en The Mixtream Contest. In 2022 doet de band mee aan de Rob Acda Award (Day Edition) in Patronaat Haarlem.

De officiële release van het Shadow Work album wordt op 10 maart gevierd met een optreden in Podium Victorie te Alkmaar.