Help jij Skyelar met de video-opnames van een te gekke live showcase? Support gezocht via crowdfunding!

Skyelar is een muziekproject van singer/songwriter/producer Jaklien Verham uit Utrecht, in de stijl indie/alternative. Jaklien heeft in het verleden jaren als zangeres op het podium gestaan met diverse bands door heel Nederland en trad in 2013 onder andere op bij Paradiso voor het jaarlijkse festival van ‘Pinguin Radio (via de 2minutenshow) met haar toenmalige band ‘Rumours’.

Eind deze maand komt de vijfde single uit ‘Moon Dogs’ van het aanstaande album dat in april 2022 uitkomt. Op eerdere releases kreeg Skyelar al vele positieve reacties van recensenten uit landen als Duitsland, Spanje, Zweden, Finland, Ecuador, de VS en het VK. Daarnaast is de muziek ook opgenomen in verschillen de afspeellijsten op Spotify en eerdere singles waaronder ‘Big Town’, zijn gedraaid op de indiestream van ‘Pinguin radio’.

Graag wil zij in het voorjaar haar muziekproject ook live op het podium neer gaan zetten met band, mooi licht en in samenwerking met een goed geluidsbedrijf. Er zullen live video opnames worden gemaakt van 5 nummers van het eerste album (dat in april uitkomt) op een unieke locatie te Utrecht. Hiervoor heeft zij reeds vijf te gekken muzikanten gevonden. De formatie zal naast Skyelar zelf als zangeres, bestaan uit twee gitaristen, een bassist, drummer en toetsenist.

Is haar muziek je al opgevallen en wil je haar graag steunen bij dit avontuur, ga dan snel naar https://www.voordekunst.nl/projecten/13143-skyelar-showcase-video

Powered By https://penguinartists.com